d
Camper Living logo

HVEM VI ER

Vi er to brødre, Nicolai (34) og Rasmus (36)

Vi er begge familiefædre og familiemennesker. Nicolai bor i Skjern, og Rasmus bor i Silkeborg.

Vi er dog begge opvokset i Skjern. Derfor var det også naturligt at benytte den vestjyske by som udgangspunkt for vores forretningseventyr. 

Vi har begge haft en interesse for biler og køretøjer fra barnsben og denne passion hænger stadig ved. 

Som børn er vi vokset op med campinglivet. Mange ferier med autocamper som vores forældre selv lejede og kørte på ferie i, har sat sine spor.

Det er bl.a. derfor, at vi ønsker at tilbyde denne ferieform til vores kunder. Vi ved hvor skønt camping- og outdoorlivet kan være. 

Muligheden for at køre frit ud i verden og være uafhængig giver en fantastisk følelse.

Vi ser frem til at kunne tilbyde vores kunder denne vidunderlige ferieform.

 

HVORFOR STARTEDE VI CAMPER LIVING ?  

Ideen til vores fælles udlejningsvirksomhed startede efter, at  Nicolai havde haft en succesfuld oplevelse med udlejning af en autocamper i sommeren 2022.

Vi kunne se potentialet til at vækste med flere campere, og dermed tilbyde vores kunder flere lækre campere at vælge imellem til deres næste ferie. 

Vores uddannelser og interesser har også påvirket vores grund til at starte denne virksomhed.

Nicolai er tidligere uddannet automekaniker, og er nuværende indehaver af Ringkøbing-Skjern Liftudlejning.

Rasmus er tidligere uddannet reservedelsekspedient og handelsøkonom og arbejder nu som salgskonsulent. Rasmus har tidligere solgt bl.a.  nye camper-vans til kunder over hele landet.

Vi har nok altid helt ubevidst tænkt, at vi ville komme til at arbejde sammen på et tidspunkt i livet, og det udfolder sig så nu igennem: Camper Living. 

VORES LOKATION

Vi har købt en gammel tæppeforretning på Nykærsvej 16 i Skjern, hvor der er plads til alle vores nuværende og kommende campere.

På den måde er vi helt sikre på, at de altid står varmt, tørt og sikkert, når de ikke er ude at køre.

Heldigvis er vores matrikel så stor, at vi kan tilbyde alle kunder muligheden for at parkere jeres biler helt sikkert på vores parkeringsplads, mens I er på ferie.

Vi er dog ikke altid på adressen, så hvis I ønsker at komme i kontakt med os, beder vi jer benytte vores telefonnumre eller e-mail.

Hvis I ønsker at se vores campere tæt på, inden I booker, er I selvfølgelig meget velkommne til det. 

Vi ser frem til at tage imod jer.

 

 

HVORFOR BOOKE JERES NÆSTE FERIE IGENNEM CAMPER LIVING?

Vi ønsker at tilbyde vores kunder den bedste oplevelse ved leje af autocamper og hele pakken omkring denne oplevelse.

Vores mål har fra starten været at gøre vores hjemmeside overskuelig og ikke mindst gøre  processen vedrørende booking og betaling simpel og nem at benytte for vores kunder.

Vi ønsker også at tilbyde forskellige muligheder for at ”forsøde” ferien med et udvalg af tilvalgspakker, der kan benyttes på ferien.

Vi vælger med omhu vores campere fra forskellige forhandlere i ind- og udland. Dette især for også at kunne tilbyde et differentieret udvalg for vores kunder. Alle vores campere er af nyere årgang og med få kilometer på tælleren.

Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten, og vi brænder for den gode kundeservice, hvilket vil afspejle sig i Camper Living.